کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
ما اینجا هستیم تا به سوالات شما پاسخ دهیم و شما را در مسیر داشتن لبخندی زیبا و درخشان همراهی کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر، در بخش نظرات، کامنت بگذارید.
همچنین کامپوزیت قابلیت ترمیم و اصلاح در آینده را نیز دارد و شما میتوانید بعد از مدتی آن را اصلاح و ترمیم کنید.
قرار دادن و فرم دادن لایههای کامپوزیت بر روی دندانها: مواد کامپوزیت به صورت لایه به لایه بر روی دندانها قرار میگیرند و هر لایه به دقت فرم داده میشود.
با این تفاسیر مراجعان ما برای اینکه با کامپوزیت صاحب یک لبخند بهتر و ایده آل شوند این مراحل را طی می کنند:
جرمگیری و تمیز کردن دندانها: برای شروع، دندانها باید از هرگونه پلاک و جرم پاکسازی شوند تا سطح تمیز و مناسبی برای قرارگیری کامپوزیت ایجاد شود.
ابتدا متخصصان دندانپزشک ما، سلامت دندانهایتان را بررسی میکنند.
در صورت عدم رعایت بهداشت دهان، پوسیدگی دندان ممکن است رخ دهد.
علاوه بر این، اگر ذرات غذا بین کامپوزیت و دندان حبس شوند، باکتری ها در دندان رشد می کنند و خطر شرایط کامپوزیت دندان پوسیدگی دندان را افزایش می دهند. بنابراین برای کاهش احتمال پوسیدگی دندان باید بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید و به طور مرتب به کلینیک دندانپزشکی مراجعه کنید تا پزشک شما دندان های کامپوزیت شده و وضعیت لثه هایتان را بررسی کند.
استحکام بخشی به دندان ها: در مواردی که دندان کشیده شده باشد، کامپوزیت میتواند برای ترمیم و استحکام دندان مجاور استفاده شود.
تکنیکهای نادرست میتوانند باعث آسیب به بافتهای اطراف دندان و افزایش درد شوند.
پس از انجام فرآیند کامپوزیت، توصیه میشود که افراد به نکات زیر توجه کنند:
آسیب دیدن کامپوزیت (شکستگی، ترک یا ساییدگی) و نفوذ رنگدانه مواد غذایی و نوشیدنیها به داخل آن
لمینت دندان و کامپوزیت هر دو روشهای زیباسازی دندانها هستند که فقط سطح بیرونی دندانها را میپوشانند، در حالی که روکش دندان کل تاج دندان را میپوشاند و برای دندانهای آسیبدیده یا پس از عصبکشی مناسب است.
کامپوزیتکردن دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، میتوان آن را ترمیم کرد.